Lite vardag  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Lite vardag 

Hej alla fina! 

Ledsen för dålig uppdatering. Haft fullt upp och så vidare. Tänkte på det, tänk om man hade sin blogg som jobb, då hade man ju haft all tid i världen att hitta på roliga inlägg. Måste vara jättekul för alla stora bloggare som har den förmånen. 

Jag fick hem min glossy box igår. Det är så kul att få denna överraskning varje månad. En av de bästa prenumerationer jag haft! 

Denna gång innehöll boxen en parfym som har en touch av ros, en tub glidmedel, en fransböjare, läppbalsam och en antiwrinkle kräm. Parfymen är det ända jag testat hittills – doftar fantastiskt! 

Lite uppdatering på min vardag just nu:

Vi skulle behöva göra en storstädning här hemma. Då menar jag att rum för rum, rensa, skura, sortera och plocka undan allt jäkla skit. Känner ni också ibland hur saker plockas fram och man inte har någon aning om vart allt kommer ifrån? Och att man inte vet vart man ska göra av det? Eller är det bara jag som har problem med detta? ? 

Fredagsfrukosten på jobbet 

Nu gäller nya arbetstider på mitt jobb vilket innebär att att vår växel öppnar kl 8 istället för 8.30. Det innebär att någon måste finnas på plats innan 8 för att öppna kundservice-linjen. Jag har haft jättesvårt att komma till jobbet kl 8 på morgonen så detta är en rutin som jag måste ändra. Det är inte lätt att ändra gamla rutiner tycker jag. Det är verkligen en utmaning för mig! 

Jag har så otroligt mycket möten och inbokade tider som jag måste ta itu med. Bland annat tandläkarbesök med både Dylan och Oliver, Dylans psykolog för ADHD, BVC med Elliot och lite annat smått och gott. Fattar inte hur jag ska hinna med allt!? Jag skulle behöva boka möte med studievägledare och läkare för egen del också men dragit ut på det då jag som sagt har så mycket annat. Sedan skulle jag också behöva gå till läkaren med Elliot för hans mage, han varvar diarré med förstoppning om vartannat. Nu har han tack vare detta fått typ hemorrojder eller något liknande. Sprickor och bucklor, stackars barn. Precis såhär hade Oliver när han var liten då dom trodde att han var mjölkproteinallergiker. Orkar inte påbörja en sådan process en gång till! Allra helst inte när man ändå inte får någon ordentligt hjälp. 

Snapchat filter, älskar dom! Adda mig där vetja! Om ni söker på jungfrumamma eller Leyla Nikas borde ni hitta mig ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats