Lördagsbowling  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Lördagsbowling 

Hej hopp. 

Hoppas ni har en fin helg so far! Vi fick ett spontanryck och åkte iväg och bowlade med barnen ikväll. Det var riktigt kul, barnen behöver få hitta på lite mer såna saker. Det blir ju inte så mycket sen Elliot kom, vi har fullt upp med honom hela tiden. 

Ikväll fick han vara hos gammelfarmor medan stora barnen fick roa sig. Jag gjorde två strike, haha. Jag är gryym på bowling ?. 

Vi tänkte först äta på Olearys, men blev alldeles för stressigt så vi hann inte. Vi var på Olearys i Mall of Scandinavia och bowlade nämligen. Jag börjar känna mig riktigt hemma i det köpcentret numera ?. Det är ju inte litet om man säger så, någon som inte varit där ännu? Av er som bor i sthlm då? 

Åk dit, det är riktigt bra faktiskt. Det jag gillar med det är att det är så stort och luftigt. Hatar när man får trängas överallt och får panik över alla människor som är för nära. Kista är ett sånt köpcentrum. Usch! 

Imorgon ska jag ut och leka med barnen. Jag var ute och gick i ca 35 minuter idag med Elliot. Jag klädde på mig tunna träningsbyxor och en tunn jacka, utan mössa och vantar. Jag höll på att frysa ihjäl!! Det var is över hela gångbanan och kylan kröp sig ner i lungorna, jag fick gå hem efter den korta rundan. Hade tänkt att va ute en timme i alla fall, det gick ju inte. 

Vi Har även plockat ner julen idag. Började dagen vid 07.30 med att sitta och vara apatisk i typ 2 timmar, som jag alltid gör på helgmornar. Sedan fick jag ett ordentligt ryck och plockade ner granen, julstjärnor – rubb och stubb! Nu blev det så tomt i hörnan här. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats