Lyckades färga håret igår.  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Lyckades färga håret igår. 

Hej fina! 

Vilken dag, vilket väder! Eller hur? Vårkänslorna bara blommar fram i kroppen av solen, helt fantastiskt. 

Idag har jag hunnit med att jobba, tandläkare med Dylan, handla och tvätta. Elliot är sjuk – igen. Nu är det feber och förkylning som råder. Han har varit hos Davids mormor idag. Han har tydligen sovit flera gånger idag. 

Och ja, jag lyckades färga håret igår och det blev riktigt bra för att endast ha blekt en gång! Jag drog ju upp det blonda lite högre och hade tänkt att börja 2 ggr på raken, men det blev helt OK så jag sparade ena förpackningen. Tänker att jag väntar några dagar i alla fall innan jag är på’t igen. 

Håret i lite olika ljus och vinklar. Ni ser ju att det är lite orange upptill – såklart, eftersom det krävs minst 3 blekningar innan det blir mer blont. Det har jag liksom räknat med. Det funkar ändå, eller hur? 

Haha, snygging!? ? 

Målet är ju att få samma färg som längst ner, men det kommer ta ett tag som sagt. 

Jag och Dylan tänkte köra igenom biltvätten idag. Men, vi ångrade oss rätt snabbt. Kön var brutalt lång och kände att det inte håller att stå där som ett fån. 

Jag la ut denna bild på instagram @jungfrumamma. Jag fick några kommentarer om hur lika vi är. Jag håller med, men Dylan är samtidigt väldigt lik sin pappa. Om ni såg honom skulle ni förstå hur jag menar. 

Idag åt vi tacos till middag, barnens favorit, helt klart. 

Hoppas ni får en riktigt fin fredag! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats