Måndag och ny jobbdag  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Måndag och ny jobbdag 

Godmorgon! 

Hoppas ni haft en fin helg? Jag fick ett tokryck igår och städade och gjorde om i Olivers rum. Jag flyttade in Elliots leksaker och beställde lite nytt. Bland annat beställde jag nya lådor till hyllan, ljusslinga, nytt bäddset och en stor påse från tellkiddo. Ska visa er sen. Kommer bli awsome tror jag. Så otroligt trött på blått och starka färger. Nu vill jag ha mer neutrala färger i barnrummet. 

Igår var jag över en sväng med Oliver hos Livia. Barnen hade varit ute på gården och lekt i alla vattenpölar och var frusna. De fick lite varm choklad att dricka som Livia vispade i ordning. 

Även vi tog oss en kopp. ?. 

Nu ligger jag i sängen och försöker vakna till liv. Ska strax åka iväg till jobbet. Jag kommer vara själv idag vilket jag inte ser fram emot. Min kollega är på våran bilbesiktning och fixar i ordning de sista taxibilarna som blev kvar. De ska få nya loggar etc. Uu, det kommer vara så mycket att göra och min hjärna klarar inte det idag känner jag. Den är så sönder och korvstoppad av allt plugg. 

Nåväl, nu måste jag kliva upp! Hoppas ni får en fin dag. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats