Mat  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Mat 

Mat mat mat! Jag älskar verkligen mat och godis. Min största svårighet när det gäller vikt och träning är att äta rätt. Jag äter både på tok för oregelbundet och alldeles för mycket socker. Jag har ju vid flera tillfällen försökt utesluta socker och gluten och kolhydrater med mera. Men nu känner jag för tillfället att bara försöka tänka så sunt, sockerfritt och ekologiskt som möjligt. Med sunt menar jag helt enkelt att utesluta så mycket skit som möjligt. På alla sätt. 

Grönsaker som jag stekte i smör, mums! 

Jag tror ju väldigt mycket på stenålderskost eftersom jag inte tror evolutionen hängt med i utvecklingen av vår mat – det vill säga, att våra kroppar inte är utvecklade för att äta sånt som inte fanns för X antal år sedan. 

Vi ska nog äta mer av bär, frukt och grönt. Inte alls så mycket vete och andra sädesslag, raffinerat socker eller animaliska fetter etc. Och allt bör givetvis vara så närproducerat som möjligt och vara ekologiskt utan massa farliga tillsatser. 

Jag äter ju långt ifrån detta just nu – men det är mitt mål. Att för det första lära mig om det och sedan utan ansträngning äta så lite som möjligt av all detta skit jag nämnde ovan. 

Idag år vi middag hos min kompis. Hon gjorde så himla god efterrätt som bestod bland annat av mascarpone och frysta bär. Minns inte alla ingredienser, om ni vill veta kan jag fråga henne? Detta är en LCHF-efterrätt. 

Gott var det! Hur ser ni på det här med kost? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats