Menskopp  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Menskopp 

Äntligen har min menskopp kommit. Häpna och hör, den kostade 80:- på wish. På apoteket kostar den runt 200:-. Den funkar super! Redan hunnit använda den då den kom right on time! Kom dagen efter min mens 😄.  

Och apropå wish så har jag blivit helt besatt. Dom har allt allt allt och lite till. För er som inte vet vad det är så är det en shopping-app. Det är såå billigt och sjukt kul att bläddra igenom. Det tar liksom aldrig slut med grejer. Leveransen tar inte allt för lång tid för att skeppas från Kina och allt vad det är. 2 veckor ca tog det som jag beställde. Jag ska försöka visa er vad jag köpt. Nu håller jag på att klickar hem kläder till Elliot. Ni anar inte hur söta kläder dom har. Ska visa er så fort det kommer på posten.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Slidis

  Älskar att folk faktiskt handlar på wish när det är förhållandevis dyrt där i jämförelse med eBay där dom har samma saker. Man slipper dessutom frakten. Den där koppen kostar inte ens 20kt där 😂😂

 2. The one and only.. Emma

  Ah shit menskopp.. har funderat på en sån länge! Men vågar lixom inte.. tänker att det ska läcka osv. Du får berätta lite mer sen, sitter den bra, känns det konstigt, kan den inte trilla ut ?

  1. jungfrumamma86
   Jungfrumamma

   Ja den är GRYM! Jag har ju den största eftersom man fött barn. Nej den kan inte ramla ut. Det fungerar som en tampong typ. Den sitter lite längre ner bara. Skitbra!

Annons
stats