Mina pojkar  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Mina pojkar 

Godmorgon!

Jag vill inleda denna vecka med lite sommarbilder på mina älsklingar. Satt och kollade igenom telefonen igår innan jag somnade. Jag håller ju på att går igenom telefonen inför mitt telefonbyte. Om jag missat att säga det så har jag beställt hem en ny Sony Experia Performance. Den ska ha den vassaste kameran på marknaden just nu. Såå taggad på att ta FINA bilder med min mobil. 

Jag längtar redan till sommaren när jag ser dessa bilder. Här uppe var jag på landet själv med kidsen medan David fortfarande jobbade innan två veckors semester.

Här blåser killarna bubblor på vår uteplats i vårat hotelliknande kvarter. Älskar somrarna hos oss, på vår gård. Det är verkligen hotellkänsla. Alla har grill på sina balkonger/uteplatser, och de utnyttjas verkligen. Grannarna lyssnar på musik, grillar och umgås. Så mysigt. 

Och två på Elliot från Sala. Där hade vi nog bästa året i år! Längtar! 

Jag ska försöka skriva lite roligare inlägg också i veckan. Hoppas jag hinner. Det blir för mycket vardagsglimtar här inne tycker jag. Men fasen vad fullt upp man har hela tiden. Hur känner du? Har du också lika stressigt som jag? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats