Morgondiskussion | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Morgondiskussion

Godmorgon!

Då startar vi dagen med nya friska tag! Varje dag ger mig nya hopp på att det löser sig, på kvällen är jag mer hopplös.

Elliot vaknade i vanlig ordning runt 5 imorse, visserligen glad, men fortfarande kl 5.

image

Jag sov och sov, han drog mig i håret och jag kände hur jag bara önska någon kunde komma hit och ta upp honom och starta hans dag, puha. Min dag ville jag bara inye starta så tidigt! Upp kom jag ändå 😄.

image

Han är ju mysig så man kan ju ändå inte låta bli att vakna med ett leende.

Dylan börjar halv 10 på tisdagar så han gick med och lämnade Oliver. Hela vägen beklagade han sig över skolan, att det är det värsta som finns på denna jord! Vad gör man? Vad säger man? Hur ska jag som mamma kunna hjälpa honom? Jag finner liksom ingen lösning till en skoltrött, knappt, 10 – åring. Det känns bara förjävligt att det kan vara såhär redan.

Jag känner mig matt. Han är inte heller den lättaste att få honom att agera, göra läxor och allt annat som ska göras. Allt sker med tjat, tjafs och bråk. Jag ger mig inte, jag kämpar. Men usch så matt jag känner mig. Jag måste också försöka hinna med mitt som jag frivilligt försatt mig i, men jag gör det ju för allas skull.

Nu kan jag säga det då jag pratat med min chef redan, jag ska börja plugga på universitet till hösten, förhoppningsvis om jag kommer in! Jag ska söka till socionomutbildningen men sannolikheten att jag kommer in är inte så stor, det är extremt höga intagningspoäng.

Detta är anledningen till att jag måste få klart fr. Allt matten. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats