Morgonrutiner  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Morgonrutiner 

Godmorgon. 

Jag har precis blivit väckt av kidsen. 7.15 vaknade Elliot, trots att han igår vaknade vid 23 någon gång och var vaken till 2 på natten. Jag hade hoppats på att Elliot skulle ta sovmorgon eftersom han vägrade sova. Vadr det med detta barn och vägra sova?! Han sover jättelite per dygn, hur är det möjligt? Jag håller på att bli fullkomligt galen av barn som inte sover. Dylan och Oliver gick och la sig vid 22 där någon gång och vaknade strax efter Elliot. 
Jag känner att jag håller på bli knäpp. Inser att det här med egentid är något som man inte ska ta för givet. Alla behöver egentid tror jag. Åtminstone en stund varje kväll/dag/morgon till att bara göra något som man tycker är skönt, trevligt, kul eller mysigt. 

Jag älskar att vara med barnen, men att ha dom upptryckta i ansiktet från 6-7 på morgonen till 22 på kvällen för att sedan bli väckt kl 6-7 igen dagen efter och så fortsätter det så om och om igen följt av att man pluggar och jobbar om vartannat utan att få en stund för sig själv åtminstone någon kvart varje dag, det är inte mysigt. Det är som att sätta en påse över huvudet och kväva sig sig själv tills man svimmar typ. 

Ursäkta min bitterhet men så känner jag just nu, haha. Nuuu är jag helt körd. Sitter i soffan som en zombie. Så har man pms på det. 

Och det här med morgonrutiner. Jag önskar att jag bara kunde studsa upp på morgonen och ta mig en dusch och sedan göra mig i ordning för dagen och allt den har att erbjuda. Men istället sitter man här, orkeslös. Orkar inte ens sätta på kaffe. 

Nä, nu ska jag byta Elliots blöja. Och dra mig i kragen och skärpa till mig lite. Sanningen är ju att varje dag är ju fantastiskt. Jag vet att man är då lyckligt lottad som får dela varenda minut med  dom mest dyrbaraste människorna i världen. Jag uppskattar verkligen det, men trötthet och överbelastning kan ibland hämma verkligheten och dom goda känslorna. Trötthet och utmattning kan ju göra vem som helst sjuk i huvudet. 

Kram på er! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats