Mot paradiset | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Mot paradiset

Godmorgon!!!

Här är det kaos med stort K! Vi fixar i ordning det sista vad gäller packning och städning för strax bär det av till svärmor för att hämta upp henne, lämna bilen hos henne och säga hejdå till Davids mormor och sedan ta tunnelbanan    in till stan. Där tar vi sedan flybussarna till Arlanda. Vi hoppar taxi denna gång även om jag jobbar på Taxi 020 😄. Vi känner att vi vill ta buss denna gång även om taxi alla gånger är smidigare! Jag har inte hunnit boka och allt som följer därefter.

image

en nakenfis som hittat snoppen 😄

Nu är jag taggad, nervös, glad och stressad på samma gång. Det ända som oroar mig är egentligen hur det ska  gå att flyga så långt med lillen. Har jag tillräckligt med mat? Har jag tillräckligt med blöjor? Gröt? Välling? Gaaah… tankarna bara flödar nu. Runt 15 idag i svensk tid lyfter planet och vi landar runt 3 på natten svensk tid men kl 9 på morgonen i Thailändsk tid. Så antagligen kommer blogginläggen pluppa upp konstiga tider. Då kan ni tänka på oss kl 15 idag då 😄.

image

Det som känns såå bra är att jag lyckats loosa 2 kg på två veckor och lyckats tighta till magen en hel del. Mycket plankan och minst 30 minuters intensiva träningspass hemma i stort sett varje dag har gett resultat! Den är inte alls lika utåtputande som den var för bara några veckor sedan. Man har ju liksom en “limpa” på magen som efter 3 barn är såå jävla svår att bli av med, men snart så.

Jag ser fram emot att lite mer än 2 veckor framöver blogga från en annan del av världen med massa tropiska bilder om man nu kan kalla Thailand tropiskt? 😄. Hur som helst lovar jag att uppdatera så mycket jag bara kan! Förhoppningsvis blir det minst ett inlägg om dagen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats