Möte med BUMM  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Möte med BUMM 

Kära vänner, 

Nu ska vi strax bege oss till BUMM jag och David. Vi ska ha föräldrasamtal kring Dylans utredning. Vet inte riktigt vad som ska sägas eller hur långt i utredningen vi befinner oss. Jag hoppas bara på att bli klar snart så att vi kan börja jobba inifrån resultatet. 

Om det är så att han har adhd eller något liknande ska det bli skönt och i så fall få reda på det. Då kan man få helt andra verktyg att jobba utifrån, både på skolan och hemma. Och på något sätt känns det som att man eventuellt kommer få en helt annan förståelse för hans problematik. Förstår ni hur jag menar? 

Igår hade jag på mig mitt gamla pannband eftersom jag var redo att få gå en hel del när jag skulle till skolan. Mina klasskompisar mötte upp mig i odenplan så traskade vi ner till sveaplan på snorhala gator som inte hade varken plogats eller sandats . Idag måste vi dock lyckas ta bilen till Solna. Gatorna sägs vara hala eftersom det frusit på under natten. Fan, jag hatar att behöva köra på detta. Vissa verkar typ tycka att det är kul!? Det tycker inte jag! Jag har världens trafikångest. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats