Möte med skolan | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Möte med skolan

Hej vänner,

 

Då var det strax dags att lägga sig efter en lång dag hemma med kidsen. Har ni varit och tittat på någon brasa idag? Vi var nere vid brasan en sväng, stog i kö till sockervadden i typ 1 timme för att sedan gå hem :-D. Nu stinker det rök om mitt hår och alla vara jackor. Jag VÄGRAR tvätta håret igen, gjorde det i morse för att det var bregott i hela håret. Jag tvättar ju mitt hår max var tredje dag, så två gånger på en dag går ej!

Hoppas ni har haft en fin helg? Jag hade min mormor och morbror över på besök ju. Vi åt tacos och tog ett glas vin och bara chillade. Igår var även min mamma över en sväng. Idag var jag på möte med Dylans skola också då det har varit en hel del intriger. Jag var rätt inställd på att behöva ta mycket plats och diskutera i Dylans vägnar, eftersom jag skulle vara med och detta var på uppdrag av likabehandlingsteamet. Men Dylan är så duktig på att framföra sina åsikter och se ur flera perspektiv. Han fick jättemycket cred för det och personalen vi hade möte med sa att det är väldigt ovanligt att 11-12 åringar kan resonera och diskutera på en sån nivå som Dylan ändå gör. Min fina Dylan, han är så socialt begåvad vilket jag är så otroligt stolt över. Han kommer komma långt med det här i livet tror jag och det gör mig då glad. Någonstans tar man ju lite cred för det, eftersom det ändå är jag som uppfostrat honom. Men framförallt så lycklig över att se hur fin människa han är.

Här kommer lite bilder från i helgen och idag 🙂

 

Hårda bud från Elliot som hittade en “pickadoll” på gården. Han sprang runt med den där pistolen och spelade fotboll, haha. Han ville inte lämna ifrån sig den, så när vi skulle gå in försökte han smuggla med den 😀

“mamma bebis?” Brukar Elliot fråga ibland när magen är svullen av olika anledningar. “Nej, mamma har ätit för mycket”.

 

Sov gott! Mina ögon hänger, tänkte bara kika in för att ge er lite update 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats