Möts av tandspetsar överallt  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Möts av tandspetsar överallt 

Godmorgon kära vänner! 

Igår när jag skulle borsta Elliots tänder såg jag något vitt rätt långt bak i munnen. Var tvungen att känna, tänkte att inte kan det ju vara en tand!? Så långt bak, en av stor-tänderna? Till min förvåning möts jag med mitt finger av tänder som sticker upp längst hela tandraden upptill, men herre min gud! Drog med fingret både uppe och nere, på båda sidor. Det är tänder överallt! I hela munnen! 

Blev helt chockerad! Stackars barn! Kan detta vara förklaringen till hans extremt dåliga sömn? Nu pratar vi om att typ 5 tänder, minst, är på väg upp samtidigt. Och inte dom små bredvid framtänderna utan bara alla stora tänder. Han måste ju ha fruktansvärt ont! 

Älskling ❤️. Jag hoppas att dom kommer ut ordentligt snabbt så att han slipper besvär. Jag hoppas också att detta är förklaringen till hans dåliga nattsömn och dåliga aptit senaste veckorna. Jag har undrat flera gånger varför han total-vägrar äta ibland, sånt han annars älskat. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats