Mys från helgen | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Mys från helgen

God kväll kära ni. Nu har man äntligen landat i sängen efter en lång och härlig helg. Försökt att bara slappa och inte ägnat mig åt några måsten. 

Idag har vi bakat lussebullar och varit en sväng på Hornbasch, handlat glödlampor och fått godis av jultomten.

Dom hade så mycket söta blommor på Hornbasch. Vill bara köpa allihopa! 

Oliver inledde ju helgen med en tandinfektion och går nu på antibiotika. Han har hål i tanden, vilket jag säkert redan nämnt. Han har dålig tandkvalité eftersom han redan haft flera hål. Vi borstar ju tänderna på honom morgon och kväll. Dock sa tandläkaren att han nog småäter för mycket. Eftersom han har så jäkla dålig aptit blir det ju en macka hit och en macka dit. Tycker inte man borde få så mycket hål av det, men vi skyller på generna. Jag hade också hål i tänderna jämt när jag var liten. 

Barnen har mer eller mindre bakat själva, jag höftade till mig ett recept och dom gjorde resten. Alltså, jag är grym på att baka bullar! Ni anar inte hur saftiga degar jag gör, haha. Dom typ smälter i munnen och är så luftiga och fluffiga. I denna deg hade jag gräddfil i, riktigt gott! Kan skriva receptet imorgon. 

God natt! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats