Naglar och mys.  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Naglar och mys. 

God morgon, 

Nu ska vi strax åka iväg på dop, en kompis dotter ska döpas så jag ska dit med Dylan och Oliver. 

Tänkte mest kika in och säga god morgon. Jag och Livia gjorde naglar igår och tog ett glas vin. Som vi brukar ?.  

Såhär sitter vi när vi gör naglarna. Så mysigt. 

Livia hade gjort en lchf-lasagne igår som jag fick smaka. Alltså…  Det var sååå gott. Egen lchf-pasta gör hon. Ska testa göra det själv jag med. Så fort jag får lite tid över ska jag baka och göra nya roliga grejer. 

Jag skulle testa på att göra fransk manikyr utan mallar. Tyvärr blev det väl sådär. Men men, Livia har beställt mallar vilket kommer underlätta enormt mycket. 

Mina grabbar har börjat “dabba” eller hur det nu stavas. Har ni hört talas om det? Det har blivit värsta grejen på skolorna tydligen, haha. Det är någon artist som gör så vilket har smittat av sig på både fans och fotbollsspelare och allt möjligt. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats