När allt suger! | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

När allt suger!

Godmorgon!

Här sitter man utan mjölk till kaffet, ingen vettig frukost och allt verkligen bara suger just nu! Vädret är perfekt, barnen är perfekt men allt som har med pengar och skola att göra verkligen verkligen suger!

Man har inte råd att köpa något fint att sätta på sig, inte råd med bensin till biljäveln och inte råd med en fet drink på en uteservering. Matten går åt helvete och jag har börjat smått inse att jag inte kommer komma in på socionomutbildningen. Allt suger helt enkelt!

Man ska inte sluta kämpa, nej, kanske inte men jag blir så trött!

image

Nu ska jag äta upp min goda frukost som består av turkisk yoghurt, med valnötter, äpplen och massa kanel.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats