När det är försommar.... | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

När det är försommar….

God kväll/natt gott folk.

Det blir ett supersent inlägg här eftersom jag är en riktig nattmänniska 😄.  Jag ligger med David snarkandes vid ena sidan av mig och Elliot snosandes vid den andra. Jag har precis tagit en dusch och rakat av mig allt hår på kroppen, ni vet den känslan!

Idag har jag varit i skolan, och faktiskt börjar jag se ljuset i den trånga matte-tunneln! Jag ser att jag kan nå fram om jag bara håller ut, det känns skönt!

Efter skolan klippte jag Davids mamma och Davids bror. Vi åt även middag där, första gången utomhus at deras place.

image

Medan jag klippte så sov Elliot i vagnen på tomten. Så härligt att man bara kan slänga ner barnet i vagnen och vagga till sömns utomhus. Älskar känslan av att sommaren är på g!

image

Grillat kött, sallad med bröd och lite såser, Davids favorit ;).  Spenat i salladen är ju det bästa som finns!

image

Såhär ser det ut när vi är med Davids familj. Mysigt men trångt! :).

image

Oliver har hjälpt Birgitta att plocka rabarber. Det finns en sak som Oliver älskar, det är att vara ute och leka samt arbeta på tomten. Ett riktigt ur- och skurbarn. Dylan är mer en hemmakille, leker med kompisar inomhus och gör inomhusaktiviteter såsom spela kort eller liknande. Kul och se deras olika intressen.

Nu ska jag sluta mina ögon och invänta en ny dag.

Sov gott!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats