När jag var liten | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

När jag var liten

☆ Hade jag dödsångest. Jag var rädd för att dö av lilla minsta. Redan som 5-åring trodde jag att jag skulle dö av bakterier från räcken vid trappor etc.

☆ Hatade jag att duscha. Min mamma fick jaga mig genom hela lägenheten för att få tag i mig. Hon provade med trattar över huvudet och allt men jag skrek förbrilt ändå. 

☆ Kunde jag inte säga vatten så jag sa Ratten. “Jag vill ha ratten mamma” ropade jag hela tiden.

☆ Älskade jag att äta lypsyl. När jag var omkring 3 år rotade jag i min mammas väska VARJE DAG och så fort jag hittade ett lypsyl så gömde jag mig bakom dörren (i en hörna) och mumsade i mig hela lypsylet. Kommer ni ihåg dom där lypsylen som var vit med blått lock man skruvade upp? Tror den finns kvar 😄.

☆ Hade jag ett marsvin som hette Ludde. Jag minns att han var svart och långhårig. Har ett kort på mig och honom någonstans vet jag, ska leta upp det.

☆ ..omkring 3-4 år, drömde jag en natt att jag kunde cykla. Så jag tog min cykel jag hade fått och gick ut och kunde plötsligt cykla, av en dröm lärde jag mig det. Coolt va? Jag minns det som igår.

☆ Bajsade jag alltid på mig. Det är säkert! Ganska länge gjorde jag det. Jag V Ä G R A D E att bajsa någon annanstans än hemma vilket resulterade att jag höll mig tills jag sket på mig helt enkelt.

☆ Fick ingen röra mina nya saker för att jag då trodde de skulle gå sönder. Jag var så rädd om mina nya saker att jag knappt ville använda dom själv. Jag kunde få ett massivt utbrott om någon så mycket som petade på min nya jacka. Jag är typ likadan än idag, haha.

☆ Kunde jag dansa magdans. Viftade på höfterna och rullade på magen som en riktig turkisk magdansös 😄. 

☆ Hade jag två FULLA lådor, riktigt stora backar alltså, med my little pony hästar – mina absoluta favoriter ;).

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats