Nu är julen välkommen  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Nu är julen välkommen 

Heeeej! Kära vänner! 

Ledsen för dålig update. Jag har satt mig i soffan först NU. Har varit på Ikea hela dagen och shoppat till Olivers och Elliots rum samt julpynt. Jag hittade det mesta av det jag sökte men inte korgen jag visade er i inlägget längre ned. De hade tydligen problem med leveransen i både Barkarby och kungens kurva. Så om ni tänkt köpa den kan jag säga att den inte finns! Personalen trodde att den skulle komma in i januari. 

Såhär ser det ut just nu i rummet. Jag är inte klar ännu. Vi ska ju ha en våningssäng, nya tavlor och lite smådetaljer som ska ändras. Jag tog kortet i mörkret för att man ska se mysljuset ?. Mattan är både jag och Oliver nöjd med, den köpte jag på Rusta. 

Den här påsen från Tellkiddo var awsome! Tjockt och stadigt tyg. Jag slängde ner alla Olivers utklädnadskläder i den, perfekt ju! 

Vi ska i år låna Davids mammas gran. Den är GIGANTISK! Jättefin men jättestor. Jag har köpt nytt pynt till granen, vi har bestämt att ha guld och rött i granen i år. Ni ska få se sen hur den blir när det närmar sig julafton. När tar ni fram granen? Jag har alltid tagit fram den så tidigt men nu känner jag att mer lämpligt att ta fram den kanske till tredje eller fjärde advent. 

Nya julstjärnor i guld! Så fina! Dom tänker jag nog sätta upp ganska snart. Jag ska ha två likadana i fönstren i köket och vardagsrummet. Fönstrena är ju liksom bredvid varandra om man säger så. Ni kommer få se dom sedan när dom är uppe. Jag köpte ljus och mossa med små söta juldekorationer till adventsljusstake, visar imorgon när den är klar ?. 

Nu är jag riktigt redo för jul! Vi ska baka pepparkakor på söndag, jag och barnen. Är så sugen på att hitta på grejer med dom, vi ska sy en egen julstrumpekalender imorgon som vi ska hänga någonstans i vardagsrummet. Ska ta lite bilder när barnen syr tänkte jag. Vi ska sy för hand med tjockt garn runt strumporna. 

Tjockt guldglitter till granen fick det bli! 

Tog lite kort från min och Livias Ikea-lunch, mer bilder imorgon. Godnatt! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats