Nu blir det MMA | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Nu blir det MMA

Hej mitt i natten.

Blev sent idag, suttit och gjort naglarna. Ni får se imorgon. Elliot har haft fortsatt feber unde dagen och så snorig att det bara rinner. 

Det är så konstigt med honom, han har ju grövsta sömnsvårigheterna. Han bara vägrar sova. Varenda dag och kväll får man ligga och brottas med honom för att han ska sova. Han reser sig, jag tar ner honom och han börjar grina. Och då ska tilläggas att han är såå trött att han ändå inte orkar hålla upp ögonen. Han sover typ 40 min om dagarna endast. Det är ju inte normalt. 

Nu har jag bestämt att Dylan ska börja på MMA. Jag har varit lite emot det förut men känner nu att det får vara nog! I detta sjuka samhälle måste varenda unge lära sig att försvara sig. Jag vill att mina barn ska kunna skydda sig om dom blir påhoppade av några stycken. Våldet har blivit så grovt att nu kör man inte man mot man längre utan flera mot en. Använder tillhygge och fan vet jag. NEJ, nu får det vara nog. På lördag ska vi dit och prova, det är från 7 – 13 år. Så nästa år är det dags för Oliver också. 

På tal om något helt annat så vill jag bara visa en bild som David tagit på mig när jag ligger och sover. Man har rätt mustiga lår nu ändå 😄. 

Vem sover ens på en kudde sådär?! Haha,  helt utslagen brud. 

Nej, nu är det sovdags! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats