Nya favvobyxorna och morgonmys | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Nya favvobyxorna och morgonmys

Hej vänner,

 

Kom precis hem efter en tur till Mall of Scandinavia med Oliver och Elliot. Oliver var på bio med sin farmor och faster medan jag och David yrade runt med Elliot för att leta efter skor, byxor och T-shirtar till Elliot. Det är ju lättare sagt än gjort. Elliot har kommit in i en period då han verkligen INTE lyssnar. Han skriker, får utbrott och gör verkligen allt tvärtemot. SÅ jobbigt!

Tentan gick sådär. Det var flera i min klass som tyckte den var svår. Så vi får se om typ tre veckor hur det gick. Efter tentan så satte vi oss på skolans pub och drack bubbel och sjöng Karaoke :-D. Hade värsta deep talk med min lärare om ADHD och dess symtom. Det var så kul för mycket av det jag sa hade hon inte tänkt på. Olika synvinklar på olika saker. Då blir man ändå lite glad, av att ens lärare som har doktorsexamen i psykologi ändå får nya synvinklar när man lyfter fram olika saker. Vi pratade bland annat om genus i vården, för att det är troligtvis det jag ska skriva om i B-uppsatsen. Sen pratade vi om tillit och vad tillitsproblem orsakas av. Hon menade att det har med osäkerhet att göra och att svartsjuka grundar sig på tillitsproblem, medan jag sa att det kan ju också ha att göra med att man själv är en olojal människa vilket får en själv att bli osäker på andra. Att om man har “bad intentions” mot andra människor själv så blir man osäker på andras “intentions”.

Mina nya byxor från GINA som jag bara älskar!

Min degmage som Elliot dör för att pilla på :-D. Min navel har verkligen helt förstörts efter alla graviditeter. Men vad gör det om 50 år liksom, haha.

Morgonstunder. Ibland är det mysigt när barnen kommer och kryper ner och gosar med mig och syskonen <3 inte lika mysigt när dom kommer in och direkt börjar tjata och gnälla 😀

 

Hoppas ni haft en toppenhelg?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats