Nya fransar och beställning från wish  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Nya fransar och beställning från wish 

Hej vänner! 

Hoppas allt är toppen med er? För mig rullar det på som vanligt. Imorgon ska jag direkt efter jobbet få besök av två gamla kompisar som det återigen gått alldeles för lång tid sedan vi sågs sist. Tänkte göra lite brunch och försöka mig på någon slags kaffe med grädde. 

Jag och David har bestämt att vi ska köra en egen version av Lchf, inte lika strikt men utesluta de grövsta kolhydraterna som pasta, ris, potatis och socker och tillsätta lite mer fett. Äta mer grönt och försöka bränn bort lite fett. Lika bra att börja nu så man lyckas komma o den allra bästa form man kan på tiden som är kvar innan vår – och sommarkläderna ska fram. 

Idag har jag gjort fransarna hos bästa Ylva! Hon är så jävla grym på fransar så det är helt ofattbart. 

Jag bara älskar att ha helt nya fransar. Känslan att vakna på morgonen och titta sig i spegeln och se fräsch ut liksom, bara ta på lite foundation och rouge så är allt löst. Tänk på sommaren! När man kanske inte vill sminka sig för att få sol på sig, så perfekt att ha ögonen fixade oavsett. 

Det har varit mycket på jobbet den förra veckan och även denna. Har varit helt slut på kvällarna och somnat med Elliot vissa gånger medan jag andra gånger försökt träna men inte lyckats så bra. Igår skulle jag träna med skivstången här hemma. Det första jag gör är att sträcka låret så jag var tvungen att avbryta. Fick så jääkla ont, men nu är det över. 

Jag har beställt lite grejer från wish nu som ska bli såå spännande att få hem. Jag har manisk läst recensionerna för att veta om det verkar vara bra grejer. Det återstår och se vad man får hem helt enkelt. 

Alla bilder är från wish och detta har jag beställt ?. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats