Nytt från Ica  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Nytt från Ica 

Var och hämtade sista matkasse från Ica igår. Vi har bestämt att pausa leveransen ett tag fram över. Vi vill bestämma själva ett tag, går i vågor det där. 

Men fick med dessa två förpackningar. Vegopytt och någon mix från Paulúns. Ska bli kul att testa. Gillar att prova lite nya grejer, allra helst vegetariskt. 

Några fler som provat? 

Måste verkligen börja försöka ta mig mer tid åt mat! Att köpa mer hälsosam och vegetarisk/ glutenfri/ oprocessad mat. Att det ska va så svårt? Man har ju inte tid att handla. Ansvaret hamnar lite lätt på mig då eftersom det är jag som har körkortet och kan ta bilen.

Apropå bil är jag steget närmre att sälja vår bil och leasa istället. Jag börjar mer och mer se fördelarna med privatleasing framför ägandet av bil. Efter att bilen servats ska vi nog sälja den. Älskar min bil, men orkar inte äga den mer. Den gör mig bara ont i plånboken. 

Snälla, ge mig tips och råd om privatleasing. 

Kram! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats