Nytt från wish och H&M | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Nytt från wish och H&M

Ännu en tröja från wish 😄.  Jag tycker den var jättefin! Den satt jättebra. Storlek L (normalt är jag en S-M). 

Även byxorna är nya, dock från H&M. Köpte dom på rea för 99:-. Känns skönt att kunna dra på sig ett par jeans igen. Tyvärr en storlek större än innan. Förut hade jag 27-28 i jeans, nu köpte jag strl 29. Det värsta är att jag är så kort så allt blir för långt. Funderar på om jag ska sy upp dom. Vet inte om jag vågar. Har ju en symaskin hemma. 

Gillar att det är hål i knäna. Har fått upp intresset för trasiga / slitna jeans igen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats