Nya godbitar  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Nya godbitar 

Lite nytt till garderoben. Calvin Klein fick jag av David och de två T-shirtsen har jag beställt från wish 😀. 

Åh vad jag längtar att ha på mig Calvin Klein setet i sommar. Måste bara få lite färg på benen så man inte är så blek. Det känns som de flesta skavanker försvinner när man får färg på kroppen, såsom ev celluliter och bristningar. Eller vad säger ni? 😊

Jag har även köpt en lång svart trenchcoat i mockaliknande tyg, satt perfekt. Ska visa er den sen när jag har på mig den. 

Jag blir hemma från jobbet idag, ska försöka ligga i sängen hela dagen och verkligen ladda batterierna för att orka jobba imorgon. Jag känner att jag verkligen måste lyssna på kroppen när den säger ifrån, annars finns risk att man kör på tills man brakar ihop totalt. Är man sjuk bör man ju definitivt lyssna, även om jag är sjuuukt rastlös och inte vill vara hemma längre. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats