Oflyt! | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Oflyt!

Hej mina kära vänner!

Lyssna på detta maximala oflyt som jag haft idag.

Nr 1☆ Jag har då fått svamp i mitt underliv av någon anledning. Jag kan få lite irritation efter “samlag “ibland, för att uttrycka mig fint, men brukar gå över efter någon dag. Nu har jag kliat sönder mig själv, både utvändigt och invändigt. Beställde pevaryl i all hast från apotea, får hem det, läser bipacksedeln och ser att man måste rådfråga läkare vid amning. Jaahapp, det var den tabletten det. Jag som ville stoppa upp skiten och få klådan ur världen. Ja har ringt runt imorse som en galning, till både vårdguiden och bvc. Vårdguiden hänvisar mig vidare till bvc och bvc svarar inte. Oflyt. Kliar!

Nr 2☆ Jag har fått en värdeavi med X antal kronor jag ska hämta ut. Det står att man kan hämta ut på exempelvis Coop, beger mig dit men får höra att  det är för högt belopp, blir hänvisad till banken. Då ringer jag runt till banker för att se hur jag ska gå tillväga. 40 minuter står jag på Coop och ringer. Får sedan till svar att jag ska åka till Min bank för att sätta in det på kontot. Jag åker dit. Nej, men såklart ligger systemet nere så dom “hoppas” ha det klart till imorgon. Ringer David, får till tröst “hade du läst Aftonbladet hade du vetat det”, jaa åh, tack! Haha 😄. Den är bra.

Nr 3 ☆ Som grädde på moset hade jag tänkt ta två flugor i en smäll, dvs, handla en present till Dylans kompis som fylle år i samband med banken. MEN glömmer såklart presenten.

Jag åker hem utan de två viktigaste grejerna jag var där för! Kuuul!

image

Såhär road var Elliot. Han var lika less som jag efter denna meningslösa morgon. Han fick sig en keps och en stråhatt i alla fall, perfekt till Thailand. Kepsen satt som en smäck!

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats