Onsdag | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Onsdag

God kväll kära vänner!

Nu har jag gjort allt jag kan för att förbereda mig inför morgondagens nationella prov i matte. Jag har dragit igenom hela förra årets nationella och verkligen gjort så gott jag kan. Nu kan jag inte göra mer än att luta mig mot den kunskap jag fått under dessa 10 veckor och hoppas att den räcker.

Har i stort sett pluggat hela dagen hemma hos Birgitta. Oliver kände sig hängig imorse och fick vara hemma. Orkar inte ens försöka få honom till förskolan om han inte vill. Han är ju såklart pigg och kry nu men verkar ha lite ont i halsen.

Hämtade ut Elliots pass imorse, haha vilken liten knubbis. Ni ska få se sen hur det blev. Apropå Elliot, så skulle Birgitta (Davids mormor) busa lite med honom igår och låta Dylan och Oliver köra runt honom lite försiktigt på en “läragåbil “. Såklart flyger han av bilen och for rätt in i benet på vardagsrumsbordet och börjar storböla, lilla ääälskling! Man blir helt förkrossad när han är ledsen för hela hans ansiktsuttryck ser så ynkligt och sårbart ut. Han fick ett blåmärke på kinden 🙁 :(, ser ut som han har fått en smocka.

image

En bild från igår. Det här med att se så tuff ut :/.

Idag åt vi chili con carne på soyafärs. Såklart så älskade jag det medan David höll på att kräkas. Dylan åt det medan Oliver bestämde sig för att det var äckligt. Hopplöst att försöka introducera vegetariskt.

Ni som gillar soyafärs kan ju prova. Det är endast soyafärs, baked beans i tomatsås, tomatsås med vitlök, en klyfta vitlök, salt, peppar och en skvätt sweet chilisås.

image

Detta är från Icas matkasse vi har införskaffat. Vi kör på den varannan vecka och tycker att den är bra faktiskt. Till chili con carnen hade vi paprika och mangold till.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats