Paleo eller Lchf?  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Paleo eller Lchf? 

Godmorgon friends, 

Idag är andra dagen som jag jobbar 80% och femte dagen som lchf:are. Båda delarna känns ok. Det är väl alltid trevligare att göra annat än att jobba självklart (i mitt fall) men pengarna ska ju in. Hade hellre suttit med en drink i handen på en strand och Ba njutit av livet 😊. Men det är helt okej att hoppa från 50 – 80% trots allt. 

Lchf går alldeles utmärkt, dock velar jag lite mellan – är kolhydrater bra eller inte? Visst kan vi väl alla vara överens om att snabba kolhydrater inte är hälsosamt och egentligen inte fyller någon mer funktion än att bidra med glukos till hjärnan typ. Men dom lite bättre kolhydraterna då? De långsamma, kan det vara bra för något? Jag vette tusan. Jag funderar på om Paleo-kost kan vara bättre för mig, vilket jag förstått handlar om att äta så ren mat som möjligt. Det går ut på tanken om att vi genom hela evolutionen inte ätit så mycket av raffinerat socker, spannmål och så vidare utan istället äta så närproducerad och oprocessad mat som möjligt. Den mat vi åt innan jordbruket det vill säga. Våra kroppar har inte hunnit med i utvecklingen och klarar därför inte av sådan mat vi normalt äter idag. Vi får se helt enkelt. 

In på något annat. Idag tar Davids bror studenten så då blir det lite studentfirande, det är alltid kul! 

Och jag har smörjt in mig med Acos selftanning kräm. Den får en 6 av 10. Den luktar förskräckligt men ger en rätt bra färg och bäst av allt väldigt lätt att smörja in. 

Nu ska jag åka iväg till jobbet! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats