Pannkaksfrukost och sjukstuga  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Pannkaksfrukost och sjukstuga 

God kväll kära ni! 

Hoppas ni haft en riktigt toppen-lördag! Jag är dunderförkyld, snarare sjuk. Har typ feber och såå snorig och ont i halsen. Jag mådde helt ok under dagen och körde på som vanligt, men nu, fyfan! 

Jag startade dagen med en pannkaksfrukost till barnen. 

Jag höftar alldeles för mycket när jag lagar mat. Jag gör väl denna smet av ca 3-4 dl vetemjöl, 3 teskedar bakpulver, 2 teskedar vaniljsocker, 2 ägg och ca 5 dl mjölk. Detta är verkligen bara ungefär. Ska måtta nästa gång så jag kan dela med mig bättre. 

Elliot älskar pannkakor, såklart. Vilket barn gör inte det säg? ? 

Precis efter att jag vaknade imorse var jag helt slut. Jag har sjukt svårt att komma igång med dagarna, jag kan sitta som en zombie i flera timmar innan jag ens orkar göra frukost. Jag kämpar verkligen med att komma igång direkt. Någon annan som är lika morgontrött som mig? Önska jag kunde kliva upp, duscha, göra mig i ordning och sen ta mig en kopp kaffe, men nej! 

Elliot med sitt kalufs ?. Han är så otroligt lockhårig. Alla barn har varit det när dom var små, sedan blir det rakt. Jag undrar om dom får lockigt igen när dom blir äldre. För jag hade lockigt när jag var liten, som blev rakt och sedan lockigt igen.

Hoppas ni får en mysig lördag! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats