Pannkakssöndag och mormormys | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Pannkakssöndag och mormormys

Hej hopp.

Då har min mamma varit här precis och fikat, hälsat på barnen och vi tillsammans åkt och bytt kläder barnen fått av henne. Hon är så gullig, hon hade köpt helt fel storlekar, 170 till Dylan och 74/80 till Elliot men Elliots passade faktiskt ändå, annars har han 86 nu. Så fick jag skor av henne fast att jag skarpt tackade nej för att det skulle vara för mycket att få.

Folk inne på Dinsko måste ha undrat vad det var för fel på oss. Barnen bråkar, jag blir halvarg på mamma som slösar sina pengar och hon arg på mig för att hon prompt ska köpa skorna till mig. Så snäll. Jag fick skorna i alla fall, visar dom sen.

Imorse åt vi pannkaksfrukost i vanlig ordning.

image

Mumma mumma mumma! Får aldrig nog av detta. Gjorde utan ägg denna gång.

image

Jordgubbar ❤

image

Dylans pannkaksgubbe 🙂

image

Olivers pannkaksgubbe 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats