Påsk och Ikeabesök | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Påsk och Ikeabesök

Hej vänner,

Hoppas ni haft en underbar påsk! Vi hade finbesök på långfredagen av min kompis och hennes dotter. Elliot hade inte sovit middag så han var rätt slut, men dom lekte väldigt bra med varandra :-). Elliot tjatar ju om henne hela tiden, så kul att dom verkar tycka om varandra.

I lördags hade vi besök av familjen som kom för att äta påsklunch hemma hos oss. Det tenderar alltid att bli lite kaosigt och jag är tyvärr inte den bästa värdinnan 😀 . Jag blir väldigt lätt hysterisk och stirrig när jag har mycket folk hemma. Men jag övar varje gång på att chilla ner liksom. Min mamma är likadan så vi hetsar liksom upp varandra vilket inte blir till den bästa kombon, haha. Men Davids mamma sa att jag höll mig lugn och att det inte märktes så mycket på mig.

Idag var vi på Ikea, nu är det omorganisation här hemma. Hallen ska bytas ut helt i möblerna. Ut med den gamla fula kallax hyllan och in med skåp från Billy-serien. Ni kan få se när det är klart. Men det kommer ta sin lilla tid, för det blir jag som får skruva upp allt själv för att David bokstavligen SUGER på att montera upp saker. Han sätter saker bak och fram och ut och in. Även barnen ska byta rum. Elliot kommer att få ett eget rum medan Dylan och Oliver kommer att få dela, eftersom de har samma intressen just nu. Vi köpte en ny säng till Elliot – Minnen uttdragarsäng från Ikea. Det kommer bli fint tror jag. Dom stora barnen kommer få en bokhylla där alla spel-grejer kommer att stå.

Medan jag och David gick runt och försökte hitta det vi behövde sprang Davids mamma runt och letade efter ett guldägg som de hade gömt någonstans i varuhuset. Den som hittade ägget skulle vinna 1000:-. Davids mamma var sååå sur som inte hittade det, hon är sjukt tävlingsinriktad, haha. Imorgon bitti kommer leveransen hem i alla fall, då kör vi igång med uppmontering. Juste – jag kommer behöva måla om i Elliots rum också eftersom det är massa konstiga märken på väggen. Känns så surt, jag är en sån som vill ha allt klart på EN GÅNG. Är ni också så?

Hoppas ni får en fortsatt fin kväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats