Perfekt lördag!  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Perfekt lördag! 

Goddag kära vänner. 

Kom precis hem från en joggingtur. Mamma Mia vad tungt det var! Stannade 3 gånger i 3 tunga uppförsbackar. Jag ska ju springa vårruset i maj så jag tänkte att jag ska jogga ca 1/vecka nu. Det är verkligen en befrielse att springa/jogga tycket jag, adrenalinet pumpar ut i ådrorna. 

Igår hade vi mellomys med barnen, jag och Livia. Jag missade typ allt eftersom jag försökte lägga Elliot i ca 50 minuter. 

Haha, barnen vägrar ju vara stilla. Dom springer runt och klättrar, leker och gör konstiga saker, haha. Vi drack lite cava och åt ost och charkuterier, mums! Barnen fick jordgubbar, vindruvor, popcorn och ostbollar. 

Jag och Dylan hade varit på bio tidigare under dagen igår. Vi såg Vaiana, så sjukt bra! Ni borde se den, den var lite sorglig men ändå riktigt bra. Jag vågar inte berätta för mycket men det handlar om blivande hövdingen Vaiana som har helt andra planer än att bli hövding. Det händer mycket med havet om man säger så. Lite läskig, men tror helt klart ett barn från 5-6 år kan se den i vuxet sällskap (enligt mig). 

Hoppas ni hade en toppenlördag igår!? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats