Plus och minus  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Plus och minus 

God förmiddag vänner, 

Igår var jag ute med två av mina kollegor och firade av Niklas som jobbade sin sista dag igår ?. Vi var på hardrock Cafe som hade “inför-mello-fest”. Det var kul, jag drack så mycket shots så jag har lite smått dunkande huvudvärk idag. Men jag tänkte starta denna dag med ett träningspass faktiskt. 

Några + / – :

+ alla barn är friska vilket betyder att vi kan hitta på lite denna helg. Idag ska vi ev. Gå på bio för att avsluta med mello-mys ikväll med Livia och hennes kids. 

– jag har kört fast med tentan. Står helt stilla, blir aldrig klar. Frågorna är svåra och tidskrävande eftersom att jag inte hittar rätt information för att kunna besvara frågorna. Den ska vara inne om en vecka och jag börjar lite smått få panik. 

+ jag har hittat tillbaka till träningen och fått mer motivation. Jsg kom av mig där ett tag då jag inte känt att jag har haft tid. 

– min hårfärg har tappat gnistan efter några tvättar. Jag är så otroligt kräsen med mitt hår och när det inte känns bra känns inget ytligt bra, haha! Kanske jätteknäppt, men sån är jag. 

+ jag har förvånansvärt mycket pengar över denna månad trots att jag varit ute typ två gånger denna månad och faktiskt lagt ner 1200:- hos frisören. Det känns så skönt att slippa oroa sig över pengar. Dock vet jag inte hur det kommer sig. ?

– jag missade ett besök hos Psykologen som jag måste betala för. Dom ringde mig och frågade vart jag var och jag ba “ööööh” fattade ingenting. Jag ska ju gå och göra en bedömning om jag skulle passa för en grupprerapi avseende ångest. 

+ Dylans anpassningar i skolan gällande hans ADHD har hjälpt honom jättemycket att utvecklas och hänga med bättre. Dylans psykolog sa att skolan verkade väldigt engagerade och tyckte det var helt fantastiskt att det har hjälpt honom så mycket kring hans självkänsla och så vidare. Dylan har själv sagt att han faktiskt ser positivt på att utföra uppgifter i skolan till skillnad från förut då han inte ens tyckte det var någon idé då han inte trodde på sig själv. Så glad för hans skull! 

– dock verkar Olivers självkänsla vara lite sämre. Han gör tydligen lite sattyg i skolan vilket jag och David inte vet hur vi ska hantera. Det känns som att Oliver tar till sig för mycket negativ kritik vilket gör att han gör dåliga saker för att få någon typ av uppmärksamhet. Det känns väldigt sorgligt. Jag och David måste försöka vända på det här och uppmuntra honom att göra bra saker istället så att han kommer känna sig duktig och göra bra saker. 

Nu önskar jag er en superlördag så hörs vi sen! 

Peace out! ? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats