Procedurer i tvångsmässig tappning  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Procedurer i tvångsmässig tappning 

Godmorgon! 

Jag har så mycket konstiga fixideér för mig hela tiden. Vissa har jag haft hela livet medan andra kommer plötsligt. Är det fler än jag som har det eller är det helt enkelt så att jag är knäpp? Haha. Känner det bara när jag ska iväg till jobbet vilken tid det tar att komma iväg ibland. 

Jag tänkte dela med mig av tre stycken sådana. 

1. Allt nytt som jag inhandlar måste stanna i sin förpackning i påsen tills dess att det ska användas, annars får jag panik! Någon skulle bara våga röra mina nya grejer ?. Jag kan också kontrollera det nya flera ggr om när jag kommer hem och kontrollera att det verkligen finns kvar i påsen – hur jobbigt tror ni att det är? 

2. När jag ska parkera så måste jag stå peeerfekt parkerat, vare sig det är vid vägkanten i en ficka eller en parkeringsruta. Jag kan hålla på och rätta till mig i upp till 15 minuter minst innan det känns perfekt liksom. Men tro mig när jag säger att jag är grym på det! ? 

3. Jag klarar inte av att ha snor i näsan, haha. Känslan av en buse i näsan ger mig panik. Jag kan inte koncentrera mig på nåt annat om jag känner när jag andas att nåt tar emot därinne. Då måste jag genast gå till toaletten och ta ut whatever is in there. På kvällarna har jag som rutin att snyta mig och rensa rent därinne innan jag lägger mig ?. Och även detta en procedur för sig vill jag lova! 

Det är lite ocd (tvångsbeteende) över mig, eller vad säger ni? ? 

En gullig bild på 2 av grabbarna, som inte alls hör till inlägget. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Jag kan säga att min sambo är 100 gg värre än dig. När han går upp på morgonen så får man räkna med att det tar 1,5h innan han är klar. Han ska röka,gå på toa och sen har han massa konstiga grejer för sig. Han ska kolla allt i lägenheten innan han går ut. När han duschar så ska han duscha på ett speciellt sätt så det tar ca 40 min för en “vanliga” dusch för honom ?
  Det är extremt tröttsamt för mig som ofta måste vänta på honom när han gör sina speciella grejer..

  1. jungfrumamma86
   Jungfrumamma

   Åh herre! Ja, det finns ju alltid någon som har värre idéer för sig ?. För göra det lätt när det kan vara svårt liksom? Haha.

Annons
stats