Rabbit morgonrock | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Rabbit morgonrock

Inlägget är i reklamsamarbete med babyshop.se.

Hej vänner,

Alltså kan ni kolla in denna morgonrock från babyshop.se. Den är lika mjuk som den mjukaste filt du någonsin känt på. Elliot älskar den redan och har haft den hela kvällen som han sprungit runt och lekt i. Denna är perfekt efter att han tagit ett bad om kvällarna, som han kan sitta och “musa” i som han säger, till en film. Denna fina morgonrock hittar ni genom att klicka här.

Du hittar fler fina kläder hos babyshop.se här. De har också sjukt snygga jackor i pastellfärger som du hittar här.

 

 

Idag har vi rockat sockorna jag och barnen. Vi gillar olika och jag tycker det är viktigt att låta barnen bli medvetna och delaktiga till att aktivt uppmärksamma olikheter i samhället. Vi brukar ofta prata om människor och grupper av människor som står utanför normen. Jag vill göra alla människor tillhörande normen för mina barn. En sak som jag skulle se som ett stort misslyckande i mitt föräldraskap är om mina barn vänder sig om och stirrar på människor som inte ser ut, eller är som honom själv. Varför är det ett misslyckande? Barn är ju nyfikna. Jo precis, dom är nyfikna och det är min uppgift som förälder att faktiskt prata med mina barn om detta. Informera dom om hur samhället ser ut och att alla är olika. Hur gör man det då? Man behöver inte krångla till det och vara rädd för att säga något fel. Ett exempel som jag kan ta upp är när jag och Dylan (för flera år sedan) satt och kollade på melodifestivalen nämnde jag på ett naturligt sätt att “hans pojkvän heter…” något i den stilen. Då frågade Dylan förvånad  “hans pojkvän”? Jag bara upprepade det jag sa varpå Dylan tyckte det var konstigt att en kille hade en pojkvän. Då tog vi den diskussionen och sen dess har han aldrig reagerat på homosexualitet något mer, utan tycker att det är väl lika normalt som heterosexuella relationer. När vi pratar om framtiden om vilka barnen kommer bli kära i eller gifta sig med etc (det blir en del sådana diskussioner av någon anledning haha) så säger jag inte “hon” utan nämner båda könen. För vad vet jag? Varför tar jag för givet att det kommer vara en “hon”?

Nog om det. Jag lyckades skriva klart min individuella uppgift idag. Wiho! Så skönt att bara lägga denna kurs bakom mig nu och gå vidare med nästa. Nästa kurs heter organisationspsykologi och jag kan tänka mig att det är mycket om grupprocesser och ledarskap. Jag är så taggad! Efter den kursen kommer vi att skriva B-uppsats vilket jag känner både positivt- och negativt inför.

Hoppas ni får en fortsatt fin kväll <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats