Resfeber! | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Resfeber!

Godmorgon kära vänner!

Nu börjar det dra ihop sig på riktigt! Byrån i vardagsrummet står fullproppad med våran packning. Det ska bli så otroligt skönt att komma ifrån allt städande och matlagande!

Ät det någon som besökt Thailand? Det ska bli intressant att komma till en annan del av världen och se lite nytt. Jag lovar att ta mycket kort och lägga upp här 😄. Hoppas bara att det finns wifi! Kanske inte kommer kunna blogga varje dag men ska försöka.
image

Jag ligger och glassar på Kreta 2014. Det var en superhärlig resa. Vi var där i 14 dagar och bodde på hotellet som är med i nya Tzatziki-filmen om ni sett den? Inte det lilla som dom bor på utan det andra som dom besöker. Louis crete Princess eller nåt liknande heter det, minns inte exakt.
image

Detta var förra året också på Kreta, när jag var gravid. Riktigt fint hotell även det. Första dagen kikade vi ut från våra balkonger, enorma balkonger var det. Första natten var det riktigt åskväder. När jag vaknade så var himlen helt grå, blev helt paff eftersom jag hade räknat med att studsa upp och ner till poolen. Det gick dock över fort och sen kom värmen som förväntat.
image

Jag tar kort på min siluett i någon trappa vi gick förbi vid hamnen. Förra året var vi på Agios Nikolaos. Rekomenderar starkt er som funderar på att åka till Kreta, att åka just dit, superfint!

Det är tack vare min snälla Svärmor vi kan resa så mycket för det är hon som bjuder oss. Evigt tacksam.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats