Resultat på 9 månader  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Resultat på 9 månader 

Ja, alltså inget är ju omöjligt. Jämförde lite hur jag såg ut när Elliot var 3 månader gammal och hur jag ser ut idag. Det är ju fortfarande en bra bit kvar tills jag nåt mitt delmål som är att komma unde 60 kg. Mitt nästa mål är att få en fluffigare rumpa och rätt så framtonade muskler. Men det har ju hänt en hel del på ca 9 månader. 

Dom översta bilderna är tagna i november 2015 och de undre idag. För det första kan vi ju konstatera att jag har förlorat en hel del centimeter i omkrets runt hela kroppen om man tittar på hur bred jag var. Sen ser vi ju att magen är på G inåt även om dem fortfarande har “putet” som är så svååårt att bli av med. Men vi ser ju också att sidomusklerna på magen blivit mer framträdande. 

Slutsumman är ju ändå att ingenting är omöjligt. Man gick ju ändå upp 25 kg under graviditeten och det går ju bort så småningom med ett jävlar anamma. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

  1. jungfrumamma86
    Jungfrumamma

    Tack! ! ?? nej, det är ju verkligen inte omöjligt. Man tycker det känns så när man är inne i det, men när man får det svart på vitt blir det så självklart! ?

Annons
stats