Risig och jävlig  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Risig och jävlig 

Hej och gomorron! 

Som ni ser har jag ändrat tema och header på bloggen. Vad jag upptäckte såhär i efterhand är att det inte finns en kommentarsknapp! Gaah ! Men det gör väl inget, ni kommenterar ju så sällan ändå ;). Nej, skämt och sido. Jag hoppas att det går att ordna, kollar på det så fort jag kan. Egentligen vill jag ha en annan header också. En ljusare och finare på alla oss. Men jag har inte hunnit ta några foton så det får vänta. Tyckte ändå denna var fin och betydligt mer uppdaterad ?. 

Jag gick och la mig alldeles för sent igår så jag har lite bråttom då jag försovit mig, ska därför fatta mig kort. 

Jag har brutit två jäkla naglar och har så ont när jag använder vänsterhanden. 

Vet ni hur ont detta gör ! ? Jag skulle lyfta en kartong i källaren och slant utav bara helvete. Aj! 

Just nu känner jag mig så risig. Håret är fult, naglarna av, en stor inåtväxt finne mitt på min redan stora näsa. Vet inte om det syns på bilden nedan men, kolla på mig. Kolla plåstret på fingret och ful trasig nagel på andra. Haha , fy vilka dåliga dagar man har ibland. 

Detta var igår på jobbet. Ett plus är att jag hittade denna gamla jacka i garderoben. En gammal favorit. Den har en jättestor mysig luva som värmer öronen såna här kalla vinterdagar. 

Fint med toaletthögen i bakgrunden va? ? vi blev bjudna på Persisk mat till lunch igår på jobbet, så jäkla gott! Jag önskar att jag kunde laga sån här mat för det är det bästa jag vet. 

Nu ska jag göra mig i ordning och hoppas på att jag piggnar till under dagen. Just nu dunkar huvudet och ögonen är halvöppna. Och ikväll ska jag försöka hinna med att hitta kommentarsknappen samt finslipa lite på detaljerna. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats