Rocky Road  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Rocky Road 

God kväll kära vänner. 

Just nu har jag tröstat barn till höger och vänster. Oliver har skrikit av tandvärk som i sin tur väckte Elliot som skrek för att Oliver skrek. Elliot har alltid börja gråta när Oliver gråtit av någon anledning, han blir helt förkrossad. Nu sover alla igen och jag tänkte också passa på att lägga mig nu. 

Helt slut är man. Kom hem sent efter att ha suttit i bilkö länge. Jag höll på att smälla in i en bil framför mig för att jag missuppfattat hastigheten. Till saken hör att det var kö på en avfart. Sista bilen hade varningsblinkers på eftersom att det är så jäkla mörkt. Jag missuppfattade det och trodde att det var någon som krockat eftersom jag inte såg kön framför den bilen. Jag blinkar ut och svänger och får syn på kön, varav jag var tvungen att tränga mig in igen då jag insåg att jag inte skulle hinna ta avfarten annars. Jag uppfattar då inte avståndet till bilen framför. Jag fick tvärtnita varav bilen bakom mig också fick tvärtnita och han tutade utav bara helvete! Sånt som händer, man lär sig något nytt i trafiken varje dag. Har ju liksom bara haft körkort 2 år i mars. 

Jag har “bakat” Rocky Road som blev så jäkla god! Första intrycket är snickers, mums! Hade i marabous mörka choklad, juleskum, dumle och jordnötter. Det är bara att hacka allt, smälta choklad och hälla över den smälta chokladen. Sedan kan du toppa med vad som helst. Låt den stelna i kylskåp. Låt den stå framme en stund innan du äter den, annars finns risk att tänderna lossnar när du tar en tugga ?. Det blir ju så jäkla hårt i kylskåp. 

Så enkelt och sååå gott! 

Till middag åt jag bönpasta och köttfärssås. Ett tips att ha i köttfärssåsen istället för krossade tomater är Icas paprikasoppa. Det blir så jäkla gott! Den är förpackad i en sån där liten tetra som krossade tomater är förpackad i. Blir awsome! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats