Rosa is the color | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Rosa is the color

Hej vänner,

Vi kom nyligen hem efter en tur i skogen med kidsen. Vi har ju mil-spår här borta hos oss. Och även ett mini-spår för barnen där det brukar vara orienteringsfrågor vid.  Tog lite bilder men inte hunnit föra över de till datorn ännu. Ska göra det vid tillfälle. Bara jag får denna tenta överstökad så kan jag få en sekund över till annat för en gång skull.

Jag har hunnit klickat hem lite kläder till Elliot idag. Som ni kan se på bilden nedan så har han växt ur nästan alla sina byxor. Köpte bland annat två färgglada leggings som ni ska få se så fort de kommer hem :).

Förövrigt har jag återigen suttit och pluggat mest hela dagen. Imorgon smäller det. Sista tentan för Psykologi B. Det är så sjukt mycket info att ta in, därav min frånvaro.

Här kommer lite bilder på det som vi gjort om här hemma. Dom rosa gardinerna är nya. Hur fina? Snygg ballong där också i bakgrunden va, haha. Jag har inte superstädat på bilderna. Sedan har jag satt upp dom fina fotona av @sarasteinerfotografi på väggen i hallen ovanför den nya byrån. Visst blev det bra?

Häromdagen var vi nere på COOP och tog TBE-vaccinet till barnen också. Dom brukar ju köra runt med en fästingbuss så vi passade faktiskt på att ta dom där sprutorna. Man ska sedan ta dom om en månad igen och sedan efter ett år. Därefter tar man vart femte år. Jag tänkte att det kanske är bra om man säkrar upp det för barnen vad gäller de där nedrans fästingarna som bär på smitta som kan ge ordentliga konsekvenser. Hur ställer ni er till TBE vaccin?

Asså denna bild. Det är mina barn i ett nötskal. Man försöker fånga dom på en fin bild och den ena grimasen efter den andra. Ingen kan vara still, alla bara flänger runt med sina armar :-D.

Och när vi var och handlade så stog den omtalade brandbilen parkerad. Gissa om denna pojke blev helt i extas?! Brandmännen kom efter en stund genomskådande och snackade lite med Elliot. Han var så överlycklig! Snacka om att vi timade in detta besök perfekt 🙂

 

Hoppas ni får en fin kväll friends!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats