Rutiner  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Rutiner 

Godmorgon. 

Ligger och drar mig i sängen nu när jag inte ska jobba. Visst är det skönt att ligga och dra sig i sängen på morgonen? Men är det inte lika skönt att bara kliva upp och komma igång med dagen? 

Varenda torsdag vaknar jag typ upp med huvudvärk. Helt otroligt, vet inte om det beror på att jag just ligger å slumrar till – vaknar, slumrar till – vaknar. Jättejobbigt. Så fort jag liksom inte har något att stressa upp till blir jag så otroligt jäkla lat dessutom. Allt blir så tungt att genomföra. Någon som känner likadant? 

Det här med rutiner sägs ju också ha betydelse för väldigt många av oss. Tyvärr har jag aldrig varit bra på rutiner. Jag har visserligen lärt mig att strukturera upp saker genom åren eftersom jag samtidigt är väldigt beroende att ha struktur i vardagen, allra helst när jag har barn. Jag har dock accepterat och vågat erkänna att jag är en otroligt vimsig person. Jag är impulsiv, snurrig och ostrukturerad. Jag jobbar på det varje dag och blir bättre. 

Om det är något jag är grym på, då är det att hålla reda på saker och ting. Fråga mig vart jag förvarar olika föremål så lovar jag att jag kommer svara i vilken låda det ligger, vilket fack eller hyllplan etc. På så sätt är jag ju visserligen strukturerad. Däremot skjuter jag upp sådant som är trist, tråkigt och jobbigt. Jag hatar att betala räkningar till exempel. Jag vet inte hur många räkningar jag fått påminnelse på bara för att jag skjuter på det. Hur gör ni med räkningar? Vad har ni för rutiner? 

Nu ska jag ta arslet ur vagnen, kliva upp och göra mig i ordning. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats