Ryggskott  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Ryggskott 

Hej mina kära vänner. 

Hoppas allt är strålande bra med er!? Själv har jag fått ett mindre ryggskott. Jag fick ett brutalt ryggskott för ca 4 år sedan. Mitt under vår efterlängtade julfest. Jag hade köpt en låång svart paljettklänning som kostade över 1000:- som jag hann ha på mig i ca 1 timme innan ryggen drog till. Jag hade haft känningar i ryggen under dagen, när jag sedan satte mig på toa drog det till. Jag fick inte på mig mina tajta strumpbyxor igen så en kollega fick hjälpa mig 😄.  

Igår drog det till igen för tredje gången. Men det har inte blivit lika grovt dom andra 2 gångerna. Men ont gör det. 

Nu är det riktigt mycket full fart framåt på Elliot. Han spring-kryper, reser sig på allt han kommer åt och stoppar allt allt i munnen. Ja, ni med barn, ni vet ju 😄. 

Denna glastunna var ju ett riktigt fail. Jag hällde upp fullt med is och vatten i den och tänkte att vi nu hade iskallt vatten i några timmar. Men nej, det kom ju inte en droppe. Man måste stå och skaka för att det ska komma ut nåt. Så köp inte en sådan! 

På måndag åker vi till Sala! Det ska bli sååå skönt! Och veckan efter det får jag veta vilken reservplats jag ligger på. Jag kanske inte sa det men jag ligger på reservplats 96 på Södertörns, så antagligen kommer jag inte in :(. 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats