Så mycket på G | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Så mycket på G

Hej fina! 

Hoppas allt är toppen med er? Själv sitter jag jag i soffan och bara chillar. Barnen somnade för någon halvtimme sedan efter att spenderat en kväll hemma hos Livia. 

Idag har varit en hektisk dag. Upp och iväg till jobbet vid 07.15 imorse. Sedan stressa hem, hämta kollo-lappen som jag glömde hemma och iväg för att lämna den på stadshuset eftersom den skulle vara inskickad idag. Alltid i sista sekund. Sedan hann jag inte mer än hem innan jag skulle hämta barnen och efter det direkt in i bilen för att bege sig mot affären. Nuu sitter jag helt slut i soffan. 

Fredagsfrukosten på jobbet är alltid lika uppskattad. Solen sken in imorse i köket på jobbet och jag har äntligen fått vårkänslor. Är det någon mer än mig som känner hur kroppen fylls av lycka när solen skiner? När man får en känsla av vår. Det måste vara det bästa på hela året, inte sant!? 

Nu har en av de tröjorna jag beställde från wish kommit! Alltsåå, så fin! 

Jag valde storlek L i denna eftersom det är kina-storlekar. Satt perfekt! 

Jag har så mycket spännande på gång! Vet inte om ni minns när jag för ett tag sedan berättade om en grej jag hade på G, nu är det ett steg närmre, och jag lovar att berätta om det blir av. Det är inget jättemärkvärdigt men ändå väldigt spännande för mig. Jag kan inte säga vad det handlar om ännu, men lovar lovar att berätta när tiden är inne. Haha, nu blir ni säkert jättenyfikna. Kan bara nämna att det är ett steg i rätt riktning när det kommer till utbildning. 

Jag är förövrigt sååå sugen på att veta vad jag kommer få för resultat på min tenta, det kan verkligen bli hur som helst. Jag har freestylat så mycket. Hoppas att den blir bra. Vad har ni haft för er då? 

Kan någon snälla ge mig något tips på läppglans? Jag är så sugen på att köpa in lite nytt till läpparna, både matt och glansigt! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats