Senaste månaderna  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Senaste månaderna 

Ja, vad har hänt senaste månaderna? Jo, jag pluggar just nu Psykologi A och har planerat hur jag ska lägga upp mina studier. Jag kommer att ta en beteendevetenskaplig kandidat i form av ihopplock av kurser. Har velat fram och tillbaka om vilka kurser jag ska läsa men kommit fram till att jag ska ha psykologi som mitt huvudområde men också läsa juridik, kriminologi och lite pedagogik. För er som inte vet hur detta funkar så kan jag lite kort säga att för att ta en kandidat examen måste man läsa 180 högskolepoäng varav 90 av dom är ett huvudämne där c-uppsats är inkluderad, som tex psykologi och de resterande 90 är valfria.

Jag och Livia har varit på en vinprovning, sjukt kul! 

Elliot har fyllt 2 år den 28.e Augusti. Han går på förskolan och trivs toppenbra där. Han har börjat prata jättemycket. Oliver har börjat ettan! Och han är såå så duktig i skolan, han läser och skriver redan väldigt bra. Så glad att han tycker det är kul. Dylan är några månader närmre tonåren och har precis fått snapchat vilket jag har varit emot ett bra tag. Nu har alla hans kompisar det och jag känner att jag inte vill vara den som gör att han hamnar för mycket utanför den bittra verkligheten och att sociala medier är ett faktum. Dylans önskelista inför 11-årsdagen har helt övergått från leksaker till mobiltelefon, PlayStation och andra apparater


Jag har klippt av mig håret! Typ en lång page. Jag är ju även mörkhårig och mitt hår var så trasigt att det hade gått av hela vägen upp till rötterna. Ni vet ju hur mycket jag har hållt på att färga och bleka. Jag har dessvärre ingen bra bild på det ännu men kan försöka ta en när jag känner mig lite snygg, haha. Har bara en från snap. 

Förövrigt så är allt som vanligt. Livet flyter på i vanlig ordning. Jag känner mig som i mitt esse med mina studier och har gjort ett litet ryck här hemma och rensat ut massa saker och gjort om detaljer i toalett och badrum. Jag hatar att gå omkring i ett hem med massa saker och stök överallt. Så nu känns det lite lättare att sitta här och plugga när man vet att hemmet är fräscht.

Jag har också fyllt år och blivit bjuden på middag av David. Vinprovningen med Livia var även det en födelsedagspresent av henne. Nu är man alltså 31 år! 😀 då tar vi oss mot 40-års åldern med stormsteg inte sant? Haha, tiden går ju så fort så rätt vad det är så är man ju 40 ju. Jag har världens åldersnoja haha, det börjar lägga sig men ändå inte helt. Jag har väl mer eller mindre accepterat att jag passerat 30, men det kommer dröja något år till innan jag förstått det helt och hållet.

Hoppas att allt är toppen med er? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats