jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Sista seminariet för i år. 

Hej kompisar! Hoppas att allt är toppen med er!? Idag var sista seminariet för detta år! Nu har halva kursen lidit mot sitt slut och jag bara älskar att plugga! Jag har så mycket planer inför mina studier, vet precis vad jag ska göra som plan B. Eftersom jag inte kommit in på socionomutbildningen och säkert inte kommer göra det heller, kommer jag läsa beteendevetenskap med inriktning psykologi. Där denna kurs, på 30 högskolepoäng, kommer vara en av mina valbara kurser. 

Först tänkte jag välja inriktning sociologi men har kommit fram till att psykologi tenderar att passa bättre i förhållande till det jag vill jobba med. Jag ska läsa på lite mer om det först. Till nästa höst planerar jag att söka kurser för heltidsstudier. 

Idag hade jag knallrosa läppar till skolan.. och plattat hår. Älskar att mitt hår verkligen börjar bli blont nertill. Jag har verkligen hittat min hårfärg som jag trivs i – ombre. Jobbigt bara när det är lååångt ifrån “inne”, då det kommer se konstigt ut att gå runt med en sådan. Haha, vad gör jag då? 

Älskar också att mina byxor blivit ordentligt förstora. Dom verkligen åker ner. Jag kan typ ta av dom utan att knäppa upp, och det är jeans vi pratar om! Nu kan jag ha strl 27 i jeans äntligen. Det var inte längesen jag hade 29, efter senaste graviditeten. Men det kanske inte är konstigt att gå ner några storlekar efter en graviditet på 25 kg +. 

Den här lilla killen kommer ju garanterat bli en bilfanatiker, precis som Oliver var när han var så liten. Han fascineras redan av fordon, men framför allt bilar. Han kan stå och inspektera i evigheter. 

Imorgon är dagen före julafton! Barnen är såååååå taggade! I vanlig ordning får dom på tok för mycket presenter. David har verkligen legat i, precis som förra året, med att köpa presenter. Han älskar att skämma bort barnen, jag är tyvärr emot det. 

Hur gör ni med presenter? Hur mycket julklappar får era barn? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats