Skönhetsidealet kan ta sig i arslet!  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Skönhetsidealet kan ta sig i arslet! 

Fan, det gnager inom mig verkligen. Funderat på det mycket och länge. Jag trodde jag hade bestämt mig. Nu har det blossat upp igen och jag blir så trött på mig själv samtidigt som jag inte kan låta bli att tänka på det. Inte för att jag egentligen bryr mig utan mer för att jag tänker “vi lever bara en gång, så what tha fack” liksom.

Problemet är att om jag börjar så kommer jag typ inte kunna sluta. Eller snarare om jag ska göra en sak måste jag också göra de andra. Varför göra en sak när det finns flera att ändra på?

Jag pratar om plastikkirurgi. Jag pratar om att stoppa in kuddar i mina jävla tuttar. Jag pratar om att göra en bukplastik och säkerligen också spruta in material i mina läppar. 

Jag vill inte för mina barns skull. Det vill säga – vad fan ska jag säga till dom? “Mamma har snyggat till sig lite bara”. Nä, fan. Men jag vill ändå. Jag har liksom alltid varit den tjejen som alla killarna vänder sig om på gatan för. Låter sjukt oödmjukt men det är sanningen. Jag behöver inte att killar gör det mer eftersom jag redan har världens bästa kille för mig. Men ändå, jag kan liksom inte nöja mig med att inte vara “the it”. Fattar ni vad tragiskt det här är?! Fattar ni att detta innebär att jag liksom inte duger längre för att jag är randig med små tomma påsar till tuttar? Det handlar inte om att jag har dåligt självförtroende för det har jag inte ens. Ni kanske tänker att jag visst har det eftersom jag säger det jag säger. Men faktum är bara att perfekt är inte längre att se ut som den man är. Perfekt är att se ut som samhället, tidningar, skönhetsidealet, samhällsvärderingar och med mera tycker att vi ska se ut.

Och, som jag skrev så var jag perfekt förut. Okej, inte perfekt men jag passade helt klart in inom ramarna för perfekt. Jag var Smal-Smal, hade små fasta tuttar som var på millimetern symmetriska, en fast småputig rumpa, välbyggda armar och en platt slank mage. Inte ens ett skråma av ärr, celluliter eller bristningar hade jag på kroppen. 

Nu är det annat. Jag har liksom ställt mig frågan – bryr jag mig egentligen? Nä. Jag skäms inte, jag tittar mig i spegeln och tycker jag är snygg, oftast, och jag trivs i de flesta kläder (när jag har råd att köpa dom det vill säga). Men ändå, ändå gnager det mig inifrån att jag inte längre är perfekt. Eller ja, faller inom ramarna för perfekt. Då kan man ju liksom ställa sig frågan – vad fasen är då felet? Är det jag som har problem som inte kan nöja mig? Är det jag som är en sjuklig perfektionist? Eller är det nåt extremt snedvridet med skönhetsidealet? Och vem fan ska i så fall lösa det problemet åt mig?
Jaja, vi får se hur jag gör. Ni lär ju märka på mig om jag dyker upp med ett gäng tuttar och en ny mun. Undra om jag ska välja såna där runda uppumpade tuttar eller, vad kallas som?  Droppformade, heter det så? Hmmm.. vi får se.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. jungfrumamma86
  Jungfrumamma

  Ja, mina tänder stör mig ofta. Don var inte snea från början. Men efter visdomständerna kom så har det gått utför. Men jag håller med dig. Om jag gör nåt får set väl bli tuttar och mage ?

 2. sofia

  Haha ja det finns ju massor man kan göra. Men jag skulle nog bara ändra på något som verkligen stör mig dagligen.
  Annars så försöker jag vara nöjd över hur jag ser ut.
  Men jag förstår hur du tänker 🙂

 3. jungfrumamma86
  Jungfrumamma

  Okej, vad surt att det blev dyrt! Mitt skulle också kosta endel tror jag eftersom jag isf också vill göra bukplastik. Ja, mina bröst är inte heller nåt att hänga i julgranen efter 3 graviditeter. Tur kan jag säga att jag har små bröst så att dom inte hänger ända ner till knäna, vilket dom säkert skulle gjort om dom var stora. Men två tomma påsar är inte heller så hett. Vi får se hur jag gör. Haha, när man väl pratar om operationer så finns det mycket jag vill göra. Näsa, tänder, synfel. Alltså – var ska man börja och var bör man avsluta?

 4. sofia

  Jag har gjort dropp formade bröst för snart 2 år sedan.
  Jag gjorde det för att jag HATADE mina bröst efter att jag gått ned 33kg.
  Så ja,jag hade dåligt självförtroende som fan när det gällde brösten.
  Det var en dyr historia. För jag kunde inte bara “fylla” ut påsarna. Jag fick göra lyft, ta bort skinn, flytta bröst vårtorna och sedan göra inlägg. Men ångrar ingenting med min operation.

Annons
stats