Skönhetsoperationer | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Skönhetsoperationer

God kväll. 

Hoppas allt är fint med er? 

Jag har ett grovt problem just nu, eller snarare flera grova problem. Jag har så jäkla mycket jag vill göra som kostar pengar! För det första så behöver jag köpa massa som tagit slut här hemma – hårborttagningsvax, silverschampo, hårfärg, linser och så vill jag ha nya kläder och en ny väska. Sedan behöver jag köpa mer contouring smink, det jag har är typ slut (de ljusa färgerna) och sedan är jag lite trött på att sminka mig i pulverform. Jag vill ha flytande contouring, någon som har tips på bra sådant? 

Till det största problemet – jag vill operera mig. Jag har kommit in i en ytlig kris där jag känner att jag inte orkar gå runt som en randig zebra och urmjölkad ko. Ja, riktiga i-landsproblem i ett i-land som detta. Jag har inte råd, såklart, vart skulle jag fått ca 100 papp ifrån? Ah, så tråkigt. En sida av mig säger att detta är helt absurda tankar, varför ska man operera sig? Varför? Jag är inte missnöjd överlag, men jag vill vara top 10. Älskar att känna mig snygg och sexig. Jag vill kunna gå på stranden i sommar och vara hel och inte trasig. Men, varför uppmuntra den skeva idealbilden av kvinnor? Åh, så mycket tankar. Jaja, vi ser vad som händer helt enkelt. 

Idag har jag varit hos min bestie och pluggat lite.vi båda håller på att skriva tenta så vi passade på att skriva tillsammans. 

Mitt hår är så trasigt som ni ser, måste klippa av tussarna längst ner på topparna, katastrof. 

Idag när jag kom och hämtade Elliot var han såå glad! Jag blev så lycklig av att se honom leka. Jag stog vid sidan och tittade när han gick runt med en liten bil och brummade. När han såg mig sken han upp och gick med raska steg emot mig, visade sin bil och log. När vi skulle gå vinkade han kraftigt och glatt mot pedagogerna som sa att han var så gullig och nöp honom lite lätt i kinden. Pluttunge. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats