Skrämmer vett på barnet  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Skrämmer vett på barnet 

Godmorgon! 

Idag väntas kalas för Oliver och städning för min del. Dylan har varit hos sin pappa och idag kommer han hem. Dylan har inte varit hemma på evigheter känns det som. Han har sovit hos Davids mormor, hos kompis och sedan hos sin pappa. 

I fredags hade jag med mig Oliver till jobbet. Det var inte lätt, han blev uttråkad efter 10 minuter. Tur är att det inte var så mycket att göra. 

Denna pojke babblar stuuup i kvarten! Jag tror inte ni förstår hur mycket han babblar, haha. Babblar och gör konstiga ljud. Jag fick göra massa flygplan till honom av papper, som hade sedan kraschade sönder och gjorde hål i. Japp – thats my boy! 

Men han är mysig också. Han kramade om mig och sa att han var glad att han fick följa med mig (såklart, när han var mutad med massa oboy från kaffemaskinen, haha). 

Alltså, ni skulle sett igår vid middagsbordet. Oliver sa till mig “mamma det står någon bakom dig”. Jag satt med ryggen mot fönstret, så jag vände mig om och kollade ut. Ingen där, han busade bara. Så jag spänner upp min blick och stirrar bakom honom och ropar “ånej kolla bakom dig Oliver!” som hämnd på att han försökte skrämma mig. Hans pupiller vidgades och blev stora som klot av rädsla, haha. Asså stackarn. Jag trodde inte han skulle bli så rädd. Han skrattade järtenervöst men erkände att han blev rädd. Tro mig, denna pojke erkänner inte sin rädsla hur lätt som helst kan jag säga. Det var verkligen inte meningen att skrämma honom så, ville ju bara busa tillbaka. Han lutade sig mot David som satt bredvid resten av middagen. Jag räddade upp min tabbe bra och fick honom att glömma bort sin vettskrämdhet ?. 

Johopp, nu ska jag strax åka iväg och handla present till Olivers kompis. Inte hunnit göra det tidigare, som vanligt ute i sista sekund. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats