Slut pojke  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Slut pojke 

God kväll kompisar! 

Elliot har nyss somnat i min famn av utmattning efter en dag på förskolan. Det gick bra idag tills dess att han upptäckte att jag gått iväg en stund. Vi skulle sätta oss och dricka lite kaffe för att testa hur barnen reagerade. 

Det tog väl ungefär 40-45 minuter innan han upptäckte att jag var borta. Det ska bli intressant och jobbigt att se hur han reagerar då jag ska säga orden “hej då” och gå iväg för att komma tillbaka någon timme senare. Usch vad jag inte gillar detta! 

Stackars liten, somnade för ungefär en timme sen och sover än. Vi tänker att han får sova för natten och dricka välling när han vaknar inatt. Känns taskigt att väcka honom, han är helt slut. 

Igår åt vi fisk med grönsaker som rostades i ugnen. Sista receptet från Icas kasse från föregående vecka. Det var pesto och halloumi på fisken, riktigt gott! 

Ikväll måste jag försöka plugga och beställa böcker som jag missat att göra! Jag har några böcker redan men det behövs beställas några till. Och jag är så pank denna månad. Det är så jäkla dyrt med skolböcker att det är sanslöst! Jag kommer inte få studielånet denna månad för att min senaste kurs inte registrerats som “klar”. Så fail hur systemet är uppbyggt. 

Nåväl, hur mååår ni där på andra sidan? Hoppas allt är toppen. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats