Sminket har kommit!  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Sminket har kommit! 

Hej älskade vänner! Hoppas allt är toppen med er?! Själv sitter jag hemma och pluggar idag då vårat seminarium blev inställt. Jag var på väg men tog en tripp till Sundbyberg istället och köpte lite vin och två tröjor från H&M. Jag älskar att impuls-shoppa samtidigt som jag får grov ångest. Man hittar alltid något när man inte ska köpa något, men gör det ändå. 

Jag har fått hem contouring sminket! Jag testade lite försiktigt imorse men vågade inte kladda åå så mycket när jag var stressad. Det lilla jag hade blev bra och kändes så skönt att sminka med. Jag ska visa er mer sen. Tänkte mest kika in och visa att jag lever mellan pluggandet ?. 

Jag ska göra för – och efterbild imorgon tänkte jag. Så ska jag försöka komma ihåg att visa exakt hur jag gjort. Jag tror att jag kan få till contouringen riktigt bra eftersom att det blev bra första gången. Känns inte särskilt svårt. 

Däremot, något jag upptäckt, att jag fått lite apelsinhud (eller snarare stora porer) på vissa delar av kinderna. Jag har för mig att jag någonstans läst att det är ett vanligt första ålderstecken!? Måste googla upp det alltså. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats